Over ons

Het is snel gegaan met Fero Studio. Sinds in 2011 de verhuizing naar de ruime en representatieve fotostudio in Den Haag werd afgerond gaat het de jonge oprichters van Fero Studio voor de wind.

Begonnen ze in 2008 nog vanuit een kleine studio in Wassenaar, een krappe drie jaar later werd een prachtige fotostudio in Den Haag betrokken. Vanaf dat moment begon het echt te lopen voor het succesvolle duo. Door slimme acties in te zetten profiteert Fero Studio van haar naamsbekendheid in heel Nederland, en groeien veel bezoekers uit tot vaste klant.

“We maken goede foto’s, en klanten voelen zich bij ons op hun gemak.We beginnen iedere shoot met een kennismaking en uitgebreide uitleg, zodat alles van begin tot eind duidelijk is.” En dat werpt zijn vruchten af, gezien de volle agenda van de fotostudio. Of je nu ervaren fotomodel bent of voor het eerst een echte shoot gaat doen, iedereen voelt zich gemakkelijk bij Fero Studio. En misschien wel belangrijker, iedereen loopt naar buiten met een serie prachtig fotomateriaal.