Videografie

Videografie

Fero Studio biedt u de mogelijkheid om uw feest, bruiloft of receptie vast te leggen op video. Wij sturen twee professionele cameramannen naar u toe, en verzorgen tevens de montage en productie van de video. In de montage voorzien wij de film van titels, prachtige overgangen, effecten en zorgvuldig uitgekozen muziek. Geheel naar uw wensen leggen wij de beelden van de feestelijkheden vast, zodat u jaren later nog kunt genieten van de sfeer en de gasten.

Het unieke aan ‘Bruiloft op DVD’ is dat wij van uw bruiloft een videoclip maken met uw eigen favoriete song. Handig om snel in de sfeer te komen van deze onvergetelijke dag, ideaal om mee te pronken bij familie, vrienden en kennissen.

Visagie
(Visagie – bruids make-up en kapsel)
Onze visagiste, en haarstylisten hebben reeds vele jaren ervaring.
Ze zijn o.a. gespecialiseerd in bruidsmake-up, metamorfoses, naturel, beauty en extreme make-up, het geven van workshops visagie (vriendinnenmiddag, verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest), maar ook kleuren en stylinganalyses. Ze hebben veel ervaring met het verzorgen van de visagie en haarstyling tijdens fotoshoots.

Je trouwdag is een erg spannende dag! Natuurlijk wil je op deze belangrijke dag er op je mooist uitzien.
Bij ons werken we met de beste cosmetica merken en gediplomeerde en ervaren makeup artiesten, en haarstylisten, die zijn geselecteerd om je te laten stralen op de belangrijkste dag van je leven.

Tarieven

Bruids visagie/hairstyling v.a. € 215
Kinderfeesten incl visagie/hairstyling € 35 P.P
Bruidsmakeup (incl. proef @ studio) € 125
Bruidsmakeup en kapsel (incl. proef @ studio) € 215
Bruidsmakeup & proefmakeup (2 bezoeken) € 175
Bruidsmakeup, kapsel en proefsessie (2 bezoeken) € 265
Makeup gasten (per persoon) € 55
Kapsel gasten (per persoon) € 45
Makeup en kapsel gasten (per persoon) € 100
Bruids visagie/hairstyling v.a. € 215
Bruidsrepportage v.a € 500